NEMA POKLONA ZA ROĐENDAN: Medvjedi opet izgubili, ništa od playoffa?

Facebook/MedvescakOfficialPage/FOTO:Igor Šoban

Ne znamo jesu li Medvjedi umorni ili je ovo samo još jedna od kriza, ali jedno je sigurno ne trgnu li se iz zimskog sna od doigravanja neće biti ništa.

Kad ne ide, ne ide, a Medveščaku ne ide već neko vrijeme. Malo su se trgnuli protiv Sočija, ali onda je uslijedio novi pad protiv Jokerita, a jučer su Medvjedi, eto, ponovno izgubili i to na rođendanskoj utakmici. Kobna je bila momčad Dinama iz Rige koja je kroz Ledenu promarširala s visokih 0:3 (0:0, 0:1, 0:2). Za goste su zabijali Tim Sestito (34:41), Mikelis Redlihs (40:46) te Edgars Kulda (44:34).

Medvjedi su izgleda pošli u hibernaciju jer djeluju dosta uspavano posljednje vrijeme, a to se najbolje vidi iz njihova omjera na kojem stoji da su od prošlih sedam utakmica šest izgubili. Samo jedno je sada sigurno, a to je da Medveščak, nastavi li ovako neće ići u doigravanje.

Trenutno su deveti u Zapadnoj KHL s 59 bodova i tri utakmice više od osmoplasiranog Minska, a baš to osmo mjesto, koje vodi u doigravanje, moglo bi uskoro postati nedostižno za Medvjede, naravno ako se ne trgnu iz zimskog sna.

Medvjedi svoj idući susret igraju u četvrtak, na Badnjak u Ledenoj dvorani protiv Minska, a utakmica počinje u 15:00 sati.

Komentari