NEDISCIPLINA JE PREVAGNULA, IZBORNIK ODLUČIO: Dinamovac izbačen iz reprezentacije!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Crnogorski mediji naveliko su se raspisali o problemu unutar njihove U21 nogometne reprezentacije. U središtu pozornosti našao se i jedan dinamovac, Stefan Milić.

Milić je 21-godišnjak koji pokriva poziciju stopera, a bio je i kapetan mlade reprezentacije Crne Gore. Crnogorci su se okupili uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo.

No, Milić neće nastupiti protiv Švedske i Irske za Crnu Goru u pokušaju da izbore nastup na Euru za mlade. Prema pisanju tamošnjih medija, izbornik mlade reprezentacije Crne Gore, Miodrag Vukotić izbacio je Milića iz reprezentacije.

Točan razlog nepoznat

Tako se Dinamov igrač neće  naći na terenu u sljedeće dvije utakmice, a pitanje je hoće li ga Vukotić uopće vratiti u reprezentaciju u nekim budućim okupljanjima.

Točan razlog ovakve odluke nije poznat, a navodno je riječ o nedisciplini dinamovca. Crnogorski mediji prenose kako se Milić ponio neprimjereno pri dolasku u hotel gdje odsjeda reprezentacija. Vukotić je, navodno, održao i sastanak sa stručnim stožerom kako bi potvrdili njegovu odluku te su zajedno odlučili potjerati kapetana reprezentacije. Crnogorci su trenutno četvrti u skupini kvalifikacija.

U Dinamo je 21-godišnjak stigao 2020. godine iz Budućnosti, a za hrvatskog prvaka je odigrao svega tri utakmice, ali je postigao jedan pogodak.

Komentari