(VIDEO/FOTO) Nepoznati detalji navijačkog okršaja: Evo što su Boysi poručili nakon tučnjave

Uoči odgođene utakmice Rijeke i Dinama u nedjelju u jutarnjim satima došlo je do žestokog navijačkog sukoba navijačkih skupina Armade i Bad Blue Boysa.

Okršaj je navodno bio dogovoren, a navijači su se sukobili u blizini autobusnog okretišta na Trsatu u jutarnjim satima. Navijači su se prvo počeli gađati kamenjem, pivskim bocama i pepeljarama. Potom je uslijedio masovni obračun navijača.

Policija je brzo reagirala i došla na mjesto sukoba, a navijači su se tada razbježali. Ipak, nešto kasnije policija je kasnije privela nekoliko osoba Riječana i Zagrepčana, koje su sumnjičili za sudjelovanje u sukobu. Liječničku pomoć zatražilo je šestero osoba, a nitko nije teže ozljeđen.

Nešto kasnije procurila je i snimka.

Nakon okršaja, Bad Blue Boysi su poslali poruku Armadi, a fotografija se pojavila na navijačkim Fb stranicama.

Poruka BBB nakon tuce sa Armadom

Posted by Balkanski navijaci on Sonntag, 25. Februar 2018

Jedan od sudionika navodno dogovorenog okršaja, na stranici Balkanski navijači podijelio je s javnosti nepoznate detlje sukoba.

“Želim se osvrnuti na jednu stvar koja zaslužuje svako poštovanje od svakog normalnog navijača. Nakon upada jedne grupe u grad i okršaja s domaćinima isti ti domaćini navijačkom solidarnošću spašavaju jedan dio protivničkih navijača skrivajući ih u svojim stanovima do odlaska policije”, napisao je međuostalim.


Komentari