MODRO LUDILO: Za Atalantu već rasprodan gotovo čitav Maksimir

Ostalo je još pet dana do prve utakmice Dinama u grupnoj fazi Lige prvaka protiv Atalante, a Maksimir je već gotovo rasprodan. Ulaznice su krenule u prodaju jučer ujutro, a Zagrepčani su pohitali osigurati svoje mjesto i vjerojatno putem oborili pokoji rekord.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Maksimirske blagajne otvorene su jučer u 11 sati, a samo 27 minuta kasnije objavljeno je da su prodane ulaznice za tribinu Zapad dolje. Nije trebalo niti pola sata ja jedna tribina plane, a nisu ih dijelili kao žvake već je za kartu bilo potrebno izdvojiti 300 kuna. Treba ipak spomenuti da je na toj tribini i velik broj navijača s godišnjim ulaznicama, što je sigurno pripomoglo u ekspresnoj rasprodaji.

Iako je najveća gužva bila očekivano u najranijim satima, navijači su nastavili napadati blagajne tijekom čitavog dana. Oko 16.30 stigla je informacija da je rasprodan i Istok, a malo prije zatvaranja blagajni u 19 sati javili su da je ostalo još 400 ulaznica za Zapad gore. Ako ste se ponadali da ćete ugrabiti bar jednu od tih 400, imamo loše vijesti – posljednje karte za Zapad planule su odmah u petak ujutro.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Kako sada stvari stoje, preostale su samo ulaznice za Sjevernu tribinu, a za njih ćete trebati izdvojiti 120 kuna. Namjeravate li bodriti Modre u srijedu, preporučamo vam da to učinite što prije.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

“Veliki interes pokazuju navijači za prvu utakmicu lige prvaka u Zagrebu. Nakon što su prvog dana prodaje rasprodane ulaznice za tribine zapad dolje i istok, u petak u jutarnjim satima rasprodane su i ulaznice za tribinu zapad gore. U prodaji su za navijače Dinama i dalje ulaznice za tribine sjever dolje i sjever gore”, objavili su iz Dinama.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX


Komentari