HNS razbjesnio Boyse: Organizirali pobunu!

Ivan Klindić

Dinamo će još jednom pred prazne tribine.

Mnogo se toga zdogađalo na Maksimiru posljednjih dana. Objavljeno je na skupštini da je Dinamo završio godinu s gubitkom većim od sto milijuna kuna, Mamić je u subotu tamo, pak, održao presicu na kojoj se ograđivao od optužbi, nabrajao svoja dobra djela i branio Luku Modrića, protiv kojeg je podignuta optužnica za lažno svjedočenje.

Pripreme za utakmicu sa Slaven Belupom zbog toga su ostale u sjeni iako se radi o prvoj utakmici nakon druge zimske pauze, koju je uzrokovao snijeg. Problemi tu ne staju, Uprava Dinama bori se s novim pravilnikom u kojem je propisano da bez pratnje ili pisanog dopuštenja roditelja/ skrbnika, ne puštaju maloljetnika na tribinu. To je pošteno razbjesnilo Boyse koji najavljuju akcije, a prva od njih je bojkot .

BBB su objavili kako ne dolaze organizirano na utakmicu protiv Slaven Belupa, njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“S obzirom da uprava Kluba i dalje inzistira na provedbi pravilnika prema kojem postoje posebni uvjeti za prodaju ulaznica za našu tribinu navijačima mlađima od 18 godina, navijačka grupa Bad Blue Boys donijela je odluku da na sutrašnjoj utakmici protiv Slaven Belupa neće biti organiziranog dolaska i navijanja na našem Sjeveru.


Ne postoji nikakav valjan razlog za ovakvo ponašanje Kluba, ono je bez sumnje usmjerena protiv naše grupe i iz tog razloga želimo poslati poruku svima da ova ucjena neće proći bez naše reakcije.

Apeliramo na sve one koji žele gledati utakmicu da na našoj tribini ne ističu obilježja grupe i da na taj način pokažu solidarnost prema našoj najmlađoj braći.

Ova odluka vrijedi za ovu utakmicu i o svim budućim akcijama i potezima grupe pravovremeno ćemo obavijestiti sve naše pripadnike i ostale navijače Dinama.“

Autor: Željka Orešković

Komentari