(FOTO) UŽIVO: Atmosfera u Zagrebu se zagrijava, brojimo sitno do nogometnog spektakla: Svi spremni za veliku europsku pobjedu!

Još je samo par sati ostalo do prve utakmice Dinama u ovogodišnjoj grupnoj fazi Lige prvaka. Prije utakmice protiv Atalante po cijelom Zagrebu mogu se vidjeti navijači obučeni u boje svog najdražeg Dinama.

Mnogi članovi Bad Blue Boysa tradicionalno će se okupiti u History Village baru u Tkalčićevoj ulici, odakle će se zajedno zaputiti prema Maksimiru.

Majice, šalove i ostalu navijačku opremu možemo već vidjeti i po cijeloj ‘Tkalči’ i Trgu bana Josipa Jelačića.

Aktivno je danas bilo i u službenom fan shopu Dinama. Neki su očito malo zakasnili s nabavkom rekvizita, no bolje ikad nego nikad.

Naravno, na utakmicu su spremni i redarstvenici zagrebačke policije. Oni koji nisu zaduženi da prate navijače Atalante od graničnog prijelaza danas na glavnim punktovima u gradu paze na red i mir.

Na zagrebačkim ulicama viđeni su i neki navijači Atalante.

Mnogi su se već okupili i pred Maksimirom gdje su postavljeni i štandovi za prodaju majici.

Ako netko još možda nema ulaznicu, posljednja šansu za to mogu mu dati nogometne vještine. U fan shopu mogu naći popularnog voditelja Mirka Fodora i zaigrati jednostavnu nagradnu igru. Sve što trebaju je pogoditi loptom kroz prozor i možda osvoje ulaznicu u zadnji tren!

I na Maksimiru su već spremne snage policije, kao i kola hitne pomoći i vatrogasci u slučaju potrebe. Nadajmo se da će moći u miru gledati utakmicu i da njihove usluge neće biti potrebne.

Oko 19 sati na Maksimir su pod policijskom pratnjom stigli navijači Atalante.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Naravno, u puno većem broju pristižu navijači Dinama iz svih generacija.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Već se pune i tribine, barem sa strane gostujućih.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Atmosfera će samo još rasti kako se približavamo utakmici, a mi ćemo vas dotad pokušati zabaviti sa još slika sa zagrebačkih ulica. Vi nam dotad možete slati svoje slike na [email protected] ili na našu Facebook stranicu.


Komentari