(FOTO) Sprema se nešto opako?! Maskirani BBB-ovci u noćnoj akciji

Facebook

Navijači Dinama Bad Blue Boys, organizirali su prosvjedni marš koji bi se treba održati u subotu u 17 sati. Boysi su rekli da će marširati od Kvaternikova trga sve do maksimirskog stadiona, a mobilizacija traje već danima i očekuje se golem odaziv.

BBB je već izašao s pripoćenjem, odnosno pozivom na dolazak, a objavljen je i video koji bi trebao dodatno zaintrigirati one koji se još dvoume bi li marširali ili ne.

No, to nije sve. BBB je krenuo i sa slanjem poruka u obliku transparenata. Zagreb, okolica pa čak i neki drugi hrvatski gradovi prekriveni su porukama u kojima se poziva na prosvjed protiv privatizacije kluba.

“Navijači Dinama moraju prepoznati važnost situacije. Isti interes koji je sebi priskrbio bogatstvo rasprodajući blago kluba, danas silom pokušava prodati klub tko zna kome, tko zna po kojoj cijeni, bez ikakvog smislenog objašnjenja osim da klubu treba – još novca!

Dinamo je prevelik klub i prevelika vrijednost njegovim navijačima da bi takvo nešto prošlo bez ikakvog otpora.

Ako već šute takozvani korporativni stručnjaci i poslovnjaci jer im je u interesu, ako već šuti puno klupskih “legendi” jer ih nije briga ili se potajno nadaju kakvoj milostinji u obliku posla u klubu, ako već šute i članovi Skupštine koji su bez ikakvog pitanja digli ruke (jednoglasno!) za nešto što većina njih ne zna niti slovkati, onda neće šutjeti “ulica”! Subota, Kvatrić, 17.00”, posljednja je poruka BBB-a poslana navijačima putem Facebook profila KND BBB-a Zagreb.

Na istom profilu objavljeno već pregršt fotografija s transparentima…

Posted by KND Bad Blue Boys Zagreb on Freitag, 16. März 2018

Autor: Bruno Hreljević


Komentari