Dva požara na Medveščaku: U stanu pronađeno mrtvo tijelo nepoznatog muškarca

U utorak 13. ožujka oko 13.15 sati, na Medveščaku u Babonićevoj, iz neutvrđenog razloga izbio je požar u stanu u kojem je pronađeno mrtvo tijelo zasad nepoznatog muškarca. Požar su ugasili vatrogasci, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid će danas biti obavljen.

Isti dan oko 23.30 sati, na Medveščaku u Erdoedyjevoj, izbio je požar u stanu u vlasništvu 58-godišnjaka. Očevidom je utvrđeno da je požar u stanu izbio najvjerojatnije otvorenim plamenom ili opuškom cigarete.

Požar su ugasili vatrogasci, a vlasniku je zbog udisanja dima liječnička pomoć pružena u KB Jordanovac i KBC Sestre milosrdnice.

Materijalna šteta cijeni se manjom.

Požar vozila na Trešnjevci

Također, u utorak oko 20 sati, na Trešnjevci na Selskoj cesti, iz neutvrđenog razloga izbio je požar  na osobnom automobilu marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 20-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Očevidom je utvrđeno da je požar najvjerojatnije izbio zbog tehničke neispravnosti elektroinstalacija. Materijalna šteta cijeni se na oko 20.000 kuna.


Komentari