Navijači zadovoljni ždrijebom, vjeruju u prolaz: ‘Osvetiti Hajduk za našeg Vejića i Robija’

BBB, ilustracija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Na rasprodanom Maksimiru Dinamo je u četvrtak ostvario povijesni podvig i plasirao se u osminu finala Konferencijske lige. Utakmica protiv španjolskog Betisa završila je rezultatom 1:1 no Dinamo je u prvoj utakmici u Sevilli pobijedio 1:0 golom Brune Petkovića iz penala pa prolazi u osminu finala.

Modri su tako prvi put u povijesti kluba uspjeli eliminirati španjolski klub u kontinentalnim natjecanjima. Real, Barcelona, Valencia po jednom te Atletico, Sevilla i Villarreal po dva puta izbacivali su Dinamo.

Utakmica je bila vrlo dramatična. Poveo je Betis u završnici prvog poluvremena. U 38. minuti utakmice za 0:1 zabio je Bakambu. Izjednačenje je stiglo u drugom dijelu. U 59. minuti susreta za konačnih 1:1 zabio je junak utakmice Kaneko. Danas su Modri saznali svojeg sljedećeg protivnika, a to će biti neugodni PAOK.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Povratak u Grčku

To znači da se Modri vraćaju u Grčku, nakon što su početkom sezone tamo igrali protiv AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Grčki je predstavnik tada bio uspješniji, a nadamo se da će ovoga puta hrvatski prvak biti bolji.

Nakon što je Dinamo saznao svojeg protivnika, u komentarima na službenoj stranici kluba javili su se navijači hrvatskog prvaka. Bilo je tu razni mišljenja; Od onih koji smatraju da će ih Dinamo ‘rasturiti’, do onih koji nisu tako uvjereni.

“Možete ih dobiti itekako! Samo lavovski!”, “Samo jako dečki, jučer smo gledali dobar Dinamo, idemo do finala”, “Grčki Partizan će pasti”, “Bit će teško, ali ponoviti igru kao protiv Betisa i proći ćemo opet”, “Idemo po pobjedu i osvetiti Hajduka”, “Dinamo bi to mogao proći ako se zaista dobro pripreme. Samo da ne bude ozljeda, umora i ponovne krize”, neki su od komentara navijača.


Modri saznali protivnika u Konferencijskoj ligi: Čeka ih velika bitka i povratak u Grčku

Navijači ‘zagriženi’

“Moglo je i bolje, ali nije neprolazno”, “Osvetit ćemo Hajduk protiv pogrebnika pobjegulja iz Konstantinopola. Za našeg Vejića i Robija”, “Teško prolaze grke…jako teško,ne odgovara im taj stil nogometa..”, kažu pak drugi.

Bilo je naravno i onih koji su se prisjetili navijačkih sukoba s početka sezone, kada su mnogi Bad Blue Boysi završili u zatvoru u Grčkoj: “Samo treba pazit da se opet međusobno ne izbodu pa da naši gule”, “Sada treba naplatiti sve one lažne optužbe i ležanja po zatvorima”, komentirali su ‘nabrušeni’ navijači.


Komentari