NAŠ PONOS: Dinamo digao novi trofej i oprostio se od legende kluba

Facebook

Protivnici su pružali dobar otpor, ali ne dovoljno dobar i na koncu Dinamo je slavio i u vitrinu strpao novi trofej.

Momčad Futsal Dinama uspješno je okončala kup regije Sjever svladavši u finalu Rugvicu s 5:2. Modri su time obranili prošlosezonski trofej kada su slavili protiv Alumnusa. Protivnici su pružali dobar otpor, ali ne dovoljno dobar i na koncu Dinamo je slavio i u vitrinu strpao novi trofej.

U sjajnoj atmosferi dupkom ispunjene dvorane SD Mladost u Karlovcu, Dinamo je opravdao očekivanja i nadigrao prvu momčad druge lige Sjever. Dinamo je poveo preko Mateja Horvata u 5. minuti susreta, a desetak minuta kasnije na 2:0 digao je Davor Konjuh. S tim rezultatom otišlo se na predah.

U nastavku je Ivan Majić povisio na 3:0 i time je u principu bilo jasno kako će pobjeda otići u ruke Modrima. Rugvica je uspjela smanjiti u 34. minuti iz deseterca, a strijelac je bio Kuninec. Na 4:1 podiže u istoj minuti Sadat Ziberi nakon kornera Horvata, a četiri minute kasnije Josip Jurić fantastičnim udarcem para mrežu Dinama i smanjuje na 4:2. Za konačnih 5:2 pobrinuo se Đulvat.

Podsjetimo kako je ova utakmica bila ujedno i oproštajka legende kluba, Tomislava Žuneka, koji je branio posljednjih nekoliko minuta  susreta. Žuna je od publike zaradio nekoliko ovacija, a upisao je čak i jednu obranu.

futsal-dinamo.hr
futsal-dinamo.hr


Komentari