Naš košarkaški virtuoz Dario Šarić u centru Zagreba pomogao ženi u nevolji i sve oduševio

Najbolji hrvatski NBA košarkaš Dario Šarić postao je hit na društvenim mrežama, a sve zahvaljujući zanimljivoj i simpatičnoj anegdoti koja se dogodila u Zagrebu prije dva mjeseseca.

Naime, Šarić je s prijateljima u centru Zagreba vidio ženu u nevolji s automobilom pa je zastao i odlučio joj pomoći. Njezinu priču podijelila je stranica NBA Hoopers na Instagramu.

4.6.2018. godine, Centar Zagreba. Priča koja pokazuje kakva je Šiši ikona. Moja mater s autom ulazi u prolaz koji je dosta uzak i zapinje s branikom pa je u problemu malo. I naprijed i natrag da ode oštetit će ga jako i nailazi skupina od 5-6 mladih dalmatinaca (to je po naglasku skužila) i jedna djevojka i dečki se ponude ljubazno da podignu auto i isprave ga da ona može samo ravno proći kroz prolaz. Mater je prvo mislila da ju zajebavaju ali oni mrtvi ozbiljni. I dogovore oni taktiku i plan i podignu auto i isprave ga i odu svojim putem. A mama je tek pred kraj skužila da je to Dario Šarić sa svojom ekipom pa ga je fotografirala, stoji u opisu.

Svojom je gestom košarkaš Philadelphije 76ers dokazao je koliko je brižan i savjestan.

Iz inboxa: “4.6.2018. godine, Centar Zagreba. Prica koja pokazuje kakva je Šiši ikona. Moja mater s autom ulazi u prolaz koji je dosta uzak i zapinje s branikom pa je u problemu malo. I naprijed i natrag da ode ostetit ce ga jako, i nailazi skupina od 5-6 mladih dalmatinaca (to je po naglasku skuzila) i jedna djevojka i decki se ponude ljubazno da podignu auto i isprave ga da ona moze samo ravno proci kroz prolaz. Mater je prvo mislila da ju zajebavaju ali oni mrtvi ozbiljni. I dogovore oni taktiku i plan i podignu auto i isprave ga i odu svojim putem. A mama je tek pred kraj skuzila da je to Dario Saric sa svojom ekipom pa ga je uslikala”


Objavu dijeli Hoopster – Kuća Košarke (@nba.hoopster)

Komentari

loading...
-->