NAPOKON GOTOVO! Dogovoren najveći transferu povijesti Dinama: Olmo putuje u Bundesligu

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamov mladi dragulj, Dani Olmo, danas je iz Rovinja otputovao za Zagreb, gdje će čekati liječnički pregled i potpis ugovora s njemačkim RB Leipzigom, javljaju Sportske novosti.

Kako pišu Sportske novosti, još nisu sređeni svi detalji posla, ali je praktički sve dogovoreno, Olmo nastavlja karijeru u Bundesligi. Španjolski reprezentativac želio je otići u Bundesligu, otvoreno je to na sastanku kazao i sportskom direktoru Zoranu Mamiću.

Dolazi u RB Leipzig, vodeću momčad Bundeslige, kod mladog trenera Juliana Nagelsmanna, drži da će tu napraviti veliki iskorak u karijeri.

Kod odlaska Olmo nije želio davati izjave, što je i normalno, čeka da ugovor bude potpisan.

Inače, u posljednji trenutak, kad se zapravo već moglo naslutiti da će Olmo potpisati za Leipzig, javili su se Hertha i Bayer iz Leverkusena, koji su također željeli dovesti Olma, ali pregovori s Leipzigom već su bili u završnoj fazi, tako da se te opcije nisu posebno razmatrale.


Kako doznaju Sportske novosti, svi detalji posla trebali bi biti završeni danas poslijepodne, a tada će se Dani uputiti u Njemačku. Ukupna zarada Dinama s bonusima i postocima od budućih transfera trebala bi prema prvim informacijama iznositi oko 35 milijuna eura.

No, točnu cifru saznat ćemo u kasnijim satima kad se definitivno zgotovi posao između Modrih i Leipziga.

Komentari

loading...
-->