NAKON PET PORAZA KONAČNO POBJEDA: Cibona uvjerljivo pobijedila Zadar!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U 15. kolu ABA lige Cibona je u derbiju pred popunjenim Draženovim domom uvjerljivo pobijedila Zadar rezultatom 89-60.

Izabranici Ivana Velića su od samog početka ušli furiozno u utakmicu, kontrolirali su cijeli susret i na kraju stigli do vrijedne pobjede i bijeg sa dna tablice ABA lige.

Dvoznamenkasti kod Vukova bili su Ivan Novačić sa 20 poena, Matic Rebec je zabio 16, Shane Gibson 14, a Marin Rozić 10 poena.

Bilo je danas lijepo igrati. Pogotovo zato što je bila dobra atmosfera i skupilo se ljudi. Uvijek je gušt igrati u takvoj atmosferi. Čestitke igračima. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Bili smo jako dobri, fokusirani. Sve to bez obzira što smo zadnja 3 tjedna odigrali praktički sve treninge bez punog rostera. Nismo kukali, to smo nekako sakrili. I večeras su neki igrači igrali pod ozljedama i to još više daje na značenju za ovu veliku pobjedu večeras. Katić je ozljeđen, Bilinovac je igrao pod injekcijama, Vucić je isto bez treninga zadnjih 5 dana, dalje da ne nabrajam. Pokazali smo opet da smo tim i kad nam ‘voda dođe do grla’ i kad nam je najteže da najbolje funkcioniramo. Tako je bilo i večeras., rekao je Ivan Velić, trener Cibone.


Komentari