NAKON JEDNE SEZONE ODLAZI IZ INTERA: Engleski velikan sprema 30 milijuna za Perišića?

Facebook

Inter za sada nema namjeru prodati Perišića, a predomislit će se vjerojatno ako stigne nemoralna ponuda. Hoće li 30 milijuna biti dovoljno ili će Nerazzurri tražiti koji milijunčić više, saznat ćemo uskoro.

Nakon samo jedne, ali izvrsne sezone, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić mogao bi napustiti Inter. Talijanski klub ni ove sezone nije ostvario željene rezultate u Serie A, nisu se plasirali u Ligu prvaka, a Scudetto je uzeo Juventus. Drugim riječima, sav uložen novac na početku sezone ipak se nije isplatio, a Inter će tako sljedeće sezone biti veliki gubitaš. Kako im već prijeti kazna FFP-a zbog prevelikog duga, logično riješenje je prodaja igrača.

Prvi na toj listi su baš hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović i to samo zahvaljujući svojim izvrsnim igrama. Za Brozovića je opasno zagrizao Arsenal, dok je Perišiću na vrata pokucao Everton. Oba engleska velikana imaju platežnu moć i gotovo sigurno mogu ispuniti zahtjeve Intera. Što se tiče Brozovića tu je već sve jasno, no, Perišić nije trebao otići iz kluba tako skoro, ali ponuda od 30 milijuna eura koju navodno sprema Everton je i više nego primamljiva.

Liverpulski klub ima plan “riješiti” se Romelua Lukakua za kojih 50-ak milijuna eura, a kako već nekoliko sezona prate rad Perišića i bili su glavna konkurencija Interu prošle godine u licitaciji i samim time pokazali kako ga silno žele u svojim redovima, tako će vrlo vjerojatno zagristi za njega i ovo ljeto.

Inter za sada nema namjeru prodati Perišića, a predomislit će se vjerojatno ako stigne nemoralna ponuda. Hoće li 30 milijuna biti dovoljno ili će Nerazzurri tražiti koji milijunčić više, vidjet ćemo uskoro.

>>> MARCELO BROZOVIĆ ŽRTVA FFP-a: Inter ga hitno prodaje, prva ponuda već stigla?


Komentari