Nakon dva vrlo teška poraza u ABA ligi, Cibona zasluženo pobijedila Alkar! Ipak, svi zajedno žale zbog jedne stvari!

Ilustracija: AB foto

U 5. kolu HT Premijer lige Cibona je u Sinju svladala Alkar rezultatom 99-66.

Cibonu je predvodio Novačić sa 22 poena, a pratili su ga Nakić sa 18 i Drežnjak sa 15 poena (obojica po 5 asista).

Utakmica se igrala pred praznim tribinama, a nastupili su svi osim kapetana Prkačina koji se oporavlja od ozljede gležnja.

Ivan Velić, trener Cibone izrazio je žaljenje zbog praznih tribina.

“Nažalost, takvo je vrijeme da smo morali igrati pred praznim tribinama. Imali smo dobru reakciju nakon teškog poraza i puta kojeg smo imali. Respektirali smo Alkar i ozbiljno ušli u utakmicu. To je rezultiralo kontrolom cijelog susreta. Praktički smo do poluvremena rješili utakmicu tako da smo imali prostora dati priliku svim igračima. Čestitam igračima na dobrom pristupu i pobjedi.”

“Dobro je što nismo potonuli nakon utakmice protiv Mornara. To je pozitivno što možemo izvući. Moramo ovu igru koju smo igrali danas prenijeti na nivo više, odnosno, i u regionalnu ligu koju igramo. Zaslužili smo pobjedu. Šteta što smo danas igrali pred praznim tribinama, Sinj je poznat po svom ambijentu i ova je dvorana jedna od rijetkih koja uvijek ima pune tribine”, komentirao je Toni Nakić, igrač Cibone.

Razlika je ružna, ne mazi nas ždrijeb, a ni sreća što se tiče povreda. Mi smo sa glavama gore, idemo dalje. Pripremamo se na utakmicu s Goricom, ako je bude s obzirom na njihove probleme s koronavirusom. Cibona je zasluženo pobijedila, znao sam da će ući maksimalno pripremljeni zbog 2 vrlo teška poraza u ABA ligi. Negdje su trebali podići samopouzdanje, nažalost to je bilo protiv nas. Bilo je u pojedinim trenucima odlično, u pojedinim kriminalno. Trebamo sagledati situaciju što se dogodilo i nastaviti dalje.”, komentirao je Damir Milačić, trener Alkara.


Komentari