NA KRIVOG SE NAMJERIO: Pokušao prevariti Cro Copa pa dobio što ga ide

Preveslali su mnoge, ali ne i njega.

Emisija “U zdrav mozak” nasmijala nas je bezbroj puta sa svojim spačkama. Ovoga puta namjerili su se na Mirka Filipovića koji ih je nokautirao u prvoj rundi.

Mirko je shvatio o čemu se radi, ipak malo je Jurkotiću dopustio da se zabavlja i misli kako ga je “navukao” da bi mu naposljetku poručio “Uzalud vam trud svirači”.

“Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo koji sam naravno odbio s pola snage. Tražim parking u centru jer kasnim na sastanak kad zvoni mobitel s nepoznatim brojem”, piše Cro Cop na Facebooku.


“Kaže Belma Džomba ovdje, treba me privatno, a broj joj je dao Stipe Drviš. Ja lud kao šiba. Stipe ni mrtav ne bi dao nekome moj broj, eventualno Adriani Limi i to ne zato jer me voli, cijeni i poštuje, već zato što zna da bih ga odrao od batina“, nastavlja Mirko.

“I počne Belma drobit kako bi njezin muž Mirza, legendarni rukometaš, s nama u Japan, ali ga je sram pitati. Da ga ona meni na telefon, a ja nemogu naći parking. Kaže on meni da ima neke probleme u braku, da bi u Japan. Pita me može li doći na trening da on malo mene bam, bam pa ja njega bam, bam. Pustio bi ja Mirzu da priča, ali bio sam nervozan. Rekoh, pa di ćeš, Jurkotiću, na starog vuka? Pročitan si kao Vlak u snijegu”. Meni ćeš te štoseve prodavat”, napisao je Cro Cop.

Mirkov status komentirao je i Sandi Cenov koji je i sam bio Jurkotićeva žrtva, a oglasila se i Belma Džomba, na čiji komentar je odgovorio Stipe Drviš.

Facebook
Facebook

Komentari

loading...