NA JEDVITE JADE: Dinamo oteo bodove Slaven Belupu

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Za klub koji 11 godina brani titulu prvaka, tekma sa Slaven Belupom stvarno nije trebala biti teška. 

Iz onoga što smo vidjeli, Dinamu stvarno nije bilo lako, ali nameće se pitanje: Je li Slaven Belupo toliko dobar, ili je Dinamo toliko loš da je i ovo za njih velik zalogaj?

Kopićeva momčad zadala je Modrima mnoge glavobolje, jedva su oni probili njihovu obranu, a sretni udarac u mrežu je poslao Junior Fernandes. Tim farmaceuta sada je već 10 kola bez pobjede, a posljednji puta slavili su 23.srpnja.

Kako su stvari krenule, izgledalo kao da će Dinamo i s ove utakmice otići bez ijednog pogotka. Podsjećamo, nisu zabili ni Juventusu ni Hajduku, a onda se sinoć, iz sna dugog 267 minuta, probudio Fernandes i razveselio i klupu i travnjak.

Ovo je za novog trenera Peteva bila prva pobjeda od kada je zasjeo na modru klupu, ipak slabo se sjećamo radoblja kada je Dinamo manje zabijalo. Ovaj jedan pogodak ipak je od velikog značaja, donio je prijekopotrebne bodove, Fernandesu se malo podiglo samopouzdanje, a i Dinamo je vjerojatno ostao pozitivno šokiran jer je u posljednje vrijeme pogađanje suparničkih mreža izgledalo kao nemoguća misija. 


Komentari

loading...