NA DINAMO S – JUNIORIMA? Nevjerojatne riječi prije odlučujuće utakmice prvenstva

Dinamo protiv Osijeka, ilustrativna fotografija (foto: Goran Mehkek/CROPIX)

Dok se Dinamo priprema za potragu za tri boda kojima bi osigurao naslov prvaka, uz ključnu utakmicu koja se u nedjelju s početkom u 19:05 sati igra u Šibeniku, neobična situacija dogodila se na treningu Šibenčana uoči nedjeljnog susreta.

U animozitetu koji postoji u odnosima navijača Šibenika i Hajduka, na strani Šibenčana došlo je do navijačke želje da se Dinamu pomogne u potrazi za tri boda koja bi zagrebačkim Plavima donijela trofej. Sve se dogodilo s neobičnim zahtjevom s kojim je bio suočen Dean Računica, trener Šibenčana koji je tijekom igračke karijere ostavio značajan trag u dresu Hajduka.

‘Želimo da u nedjelju protiv Dinama igrate s juniorima’, bile su riječi s kojima su trojica Šibenikovih navijača prišla Računici na treningu, kako je donio Dalmatinski portal.

Trener obećao borbu

Računica je takav navijački zahtjev odbio, a prethodno, javno je najavio veliku borbu u kojoj, kako je kazao, Šibenik neće igrati za Hajduk, već za sebe, za svoj klub i grad.

Iznenade li Dinamo, Šibenčani rezultatski ne bi dobili puno s obzirom na to da su dva kola prije kraja osmi na ljestvici, ali tu je prilika da s bodom ili sva tri zakompliciraju stvari uoči posljednjeg kola u kojem će zagrebački Plavi dočekati Hajduk na Maksimiru.

Zbog Hajduka trpio uvrede

Računica je sa svojom momčadi najavio da je nedjeljni cilj iznenaditi favorita, a uoči utakmice protiv Dinama, trener Šibenčana ponovno je u fokusu borbe u kojoj se nalaze zagrebački Plavi i splitski Bili.

Prije mjesec dana, nedugo nakon što je došao na Šibenikovu klupu, Računica je s tribina Šubićevca trpio uvrede domaćih navijača nedugo nakon što je po porazu od Hajduka kazao da mu to neće teško pasti ako Hajduku pomogne u borbi za naslov prvaka. Zbog tih riječi, na račun trenera Šibenčana čule su se uvrede ‘Deane, tovare, napuši se k***ine’, a sada se pojavila nova želja Šibenikovih navijača da se pomaganjem Dinamu s oslabljenom momčadi ne ide na ruku Hajduku.


Komentari