MOŽE LI ODVRATNIJE? Njemački izbornik Low zgrozio javnost svojim gnjusnim ponašanjem (VIDEO)

Twitter

Kada ga vidite u odijelu, na izborničkoj klupi nikada ne biste rekli da je ovako gnjusan.

Euro 2016. čini se, nitko neće pamtiti po maestralnim pogotcima i napetim utakmicama, sjenu na to bacaju sukobi navijača i policije i odvratno ponašanje njemačkog izbornika Joachima Lowa, koje je, naravno uhvaćeno i kamerom, piše Index.

Za njemačkog izbornika rijetko tko bi pretpostavio da se ovako ponaša kada sa sebe skine fino odijelo i masku savršenog džentlmena. Vječito sređen i uglađen muškarac očito ima i tamnu stranu koja je isplivala na površinu.

Potiče li stres i adrenalin Lowa na ovakvo ponašanje, ne znamo, ali znamo da je odvratno. Prije dvije godine, na Svjetskom prvenstvu bacio se u potragu za blagom, u vlastitom nosu, a ono što je iskopao je i pojeo. Publika je nekako i prešla preko toga, već pomalo i zaboravila na takvo šokantno ponašanje, naizgled pristojnog Nijemca, no sinoć je uspio nadmašiti samog sebe.

Okršaj njegove reprezentacije i one ukrajinske, čini se, izvukao je iz njega ono najgore. Naime, Lowa su kamere snimile kako miriše vlastite mošnje.

Nije ga brinulo što je okružen tisućama navijača i što ga budno kamermansko oko prati u stopu, na aut-liniji je najprije zaronio desnicom u gaće, potom se vratio na klupu i “pošnjofao” prste s kojima je nekoliko sekundi prije “prčkao” po genitalijama. Nešto kasnije odlučio je, na isti način, provjeriti i situaciju sa stražnje strane.

Naravno, snimke njegovih ekspedicija u dubine vlastitih gaćica postale su viralne.

 

Twitteraši su se prisjetili i famoznog trenutka prije dvije godine.

Nadajmo se da je Low izvukao sve gnjusne trikove iz gaća i da ovakve scene više nećemo morati gledati.

>>>POLITIČARI ČESTITALI IGRAČIMA: Karamarko i Milanović podbacili, Brkić oduševio objavom (FOTO)

>>>ANTONIJA BLAĆE POSLALA JAKU PORUKU: Dobila tisuće ‘lajkova’ za objavu od koje ćete se naježiti (FOTO)

>>>ENGLESKI NAVIJAČI DIVLJAJU VEĆ DRUGU VEČER: Euro 2016. zasada obilježavaju sukobi s lokalnom policijom


Komentari