MOURINHO JE SAVRŠENO OBJASNIO ZAŠTO JE AJAX IZGUBIO DOBIVENU UTAKMICU! Evo što se zapravo dogodilo

Screenshot

U jednom poluvremenu rasplinuo se san Ajaxa. Nizozemci su vratili dašak romantike i s “klincima” se prošetali do polufinala Lige prvaka skalpirajući pritom velikane poput Juventusa i Real Madrida. Međutim, polomili su zube na Tottenhamu i to samo u jednom poluvremenu.

Ajax je na poluvremenu uzvratne utakmice u Amsterdamu imao 3:0, odnosno 2:0 iz te utakmice i 1:0 iz prve utakmice. Mislili su valjda da je sve gotovo, ali onda je krenuo uzlet londonske momčadi i ubrzo su poravnali na 2:2, da bi u fotofinišu u 96. minuti Moura kompletirao hat-trick i odveo svoju momčad i finale.

Stručni komentator beIN Sportsa, Jose Mourinho, uoči utakmice je kazao kako se Ajax može pobijediti na snagu i fizičku nadmoć, a Pochettino je bio na tom tragu.

“Kako biste pobijedili u posebnim, najvećim mečevima, ponekad trebate ići protiv vaše filozofije. Ali Ajax je drugo poluvrijeme protiv Tottenhama igrao kao da mu je s druge strane Vitesse u nizozemskoj ligi”, kazao je Mourinho.

Portugalac krivi menadžera Ajaxa jer se nije prilagodio Tottenhamovoj taktici i zbog toga je ostao bez finala.

“Mi treneri imamo tri vrste utakmica: u jednima ne igramo uopće, u drugima igramo jako loše, a u trećima igramo jako dobro. Ajax je u drugom poluvremenu trebao trenera koji će igrati jako dobro, a on je igrao kao njegovi igrači. Ne baš jako dobro”, rekao je Mourinho.


Komentari