Monaco očajnički želi mladog ‘supertalentiranog’ Dinamovca: Nude za njega vrtoglav iznos

Pixsell

Dinamo bi uskoro mogao ostati bez jednog od najvećih talenata i to na deficitarnoj poziciji. Mladi 18-godišnji lijevi bek, David Čolina na meti je Monaca, kluba koji nerijetko vrbuje juniore i potom ih uz pravo vođenje promovira u A momčad i obično na njima zaradi desetke milijuna eura, a da pritom ulože tek oko milijun.

Monegaški klub ima novi metu, a to je Čolina, kojem sljedećeg ljeta istječe stipendijski ugovor s Dinamom i ako ne potpiše s Modrima profesionalni, na zimu će moći slobodno ići u drugi klub.

Čolina je uz Antonija Marina, trenutno najtalentiranijeg juniora, najveća zvijezda mlade momčadi i ne čudi što ga skauti diljem Europe imaju u svojoj bilježnici.

Monaco je poslao Dinamu već tri ponude za Čolinu, prvu od pola milijuna, koju su na Masksimiru odbili. Potom je stilga ponuda od 800 tisuća eura, koja je također odbijena, a sada je stigla i treća u visini od milijun eura.

O ovoj će ponudi još malo razmisliti jer se još uvijek pregovara oko profesionalnog ugovora s Čolinom i ne zna se hoće li potpisati. Scenarija je nekoliko. Ako Čolina ne potpiše s Dinamom, Dinamo brže bolje mora prihvatiti bilo što jer dočeka li Čolina zimu u Dinamu otići će besplatno. Dakako, riskantno je uvijek potpisivati ugovor s 18-godišnjakom koji nema niti minute u seniorskoj momčadi i zapravo se ne zna kako će igrati na ‘velikoj sceni’.

No, Dinamu je također u interesu zadržati Čolinu jer njegova pozicija je izuzetno tražena u nogometnom svijetu i ostvari li svoj potencijal Dinamo na njemu može zaraditi desetke milijuna, baš kao i Monaco, što znači da neće tako lako odustati.

111
Autor:


Komentari