Modrima se posrećilo: Na Maksimiru se susreću sa starim znancima

Photo: Anders Hoven/Digitalsport/PIXSELL

Dinamo bi trebao biti zadovoljan s protivnikom kojeg su dobili.

Održan je ždrijeb Europske lige u Nyonu, na kojem su hrvatski klubovi saznali s kime će se boriti u doigravanju. Dinamo će se, tako, susresti sa starim znancem u Albaniji, naime, u ždrijebu su “upareni” sa Skënderbeuom.

Prve utakmice četvrtog pretkola Europske lige igrat će se 17. kolovoza, dok su tjedan dana kasnije na rasporedu uzvratni susreti. Modri će Albance prvo ugostiti na Maksimiru, a oni im ne bi trebali stvari prevelike probleme, naime, prije dvije godine su ih izbacili u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ipak, takve prognoze uvijek su nezahvalne, a Dinamo nas je u posljednje vrijeme preko nekoliko puta iznenadio porazima od momčadi koje su trebali “proći” bez problema.

S druge strane, s obzirom na uspjehe četiri hrvatska kluba u posljednjih nekoliko dana, možda je vrijeme da si napokon dopustimo da se ponadamo kako ćemo u Europskoj ligi svjedočiti i nekim novim uspjesima Modrih.

Ždrijeb ipak nije bio naklonjen svim našim predstavnicima, Osijek će se tako boriti s bečkom Austrijom, a Hajduk će se morati boriti s Evertonom koji, naravno, dolazi s Rooneyjem.

Valja spomenuti i da je Rijeku “zapao” Olympiacos na ždrijebu za doigravanje Lige prvaka. Radi se o najtrofejnijem grčkom klubu, koji je nedavno pregazio Patrizan u Beogradu. Svakako momčad koju su Kek i ekipa htjeli izbjeći.

 


Komentari