MODRIĆU NOVAC NIJE BIO GLAVNI! Legendarni Vatreni htio je nešto drugo za ostanak u Realu

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Luka Modrić je nakon završetka prošle sezone u dresu Reala ostao u velikom madridskom klubu. Modrić je produžio ugovor s Realom do sljedećeg ljeta, a kako je u priči o hrvatskom reprezentativnom kapetanu donio španjolski internetski dnevnik El Espanol, glavna stvar pritom nije bio novac, već status koji ima u momčadi.

Kako piše El Espanol, Modriću je u prvom planu bilo da ostane važni Realov adut. Nedugo nakon što je proslavio 36. rođendan, svoj put nastavlja u novoj sezoni u Realu, a u njoj želi igrati jednako uspješno kao i u prošloj.

Za sada u sezoni, Modrić je i dalje u svim planovima Realovog trenera Carla Ancelottija. Nedavno se vratio nakon oporavka od ozljede, no dio priče o sezoni koja traje bit će i oprez kako bi ostao zdrav i spreman za što više utakmica.

Moglo bi biti ‘doziranja’

S obzirom na Modrićeve godine, može se očekivati da će ga Ancelotti s vremena na vrijeme poštedjeti izlaska na teren. Prošle sezone, dok je na Realovoj klupi bio Zinedine Zidane, hrvatski reprezentativni kapetan nije imao puno vremena za predah, no to bi se moglo promijeniti.

Real će ponovno imati puno utakmica. Cilj je daleki put u Europi, u Ligi prvaka, a uz nastupe u Španjolskoj, to bi značilo i još jednu dugu i vrlo zahtjevnu sezonu za momčad.

Vraća se i Vatrenima

Nakon što je zbog ozljede morao propustiti utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije u prvoj polovici rujna, Modrić će uskoro ponovno biti i u dresu hrvatske reprezentacije.

Zlatko Dalić moći će računati na kapetana Vatrenih u gostujućem ogledu s Ciprom 8. listopada u Larnaci, a zatim i u domaćoj utakmici protiv Slovačke tri dana kasnije u osječkom Gradskom vrtu.


Komentari