MODRIĆ OZLIJEĐEN! Panika u Realu, ali i među Hrvatima: Evo koliko će morati mirovati

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Hrvatska je odradila teške rujanske ispite s čistom peticom, no nije moglo bez ozljeda. Nakon Marcela Brozovića, još je jedan jako bitan nogometaš – “izvan stroja”.

I to najbitniji hrvatski nogometaš – Luka Modrić. A kad je Luka Modrić ozlijeđen, drhte navijači Reala i hrvatske nogometne reprezentacije. Čim je u eter pukla vijest da kapetan Vatrenih i “desetka” kraljevskog kluba neće igrati za vikend utakmicu španjolskog prvenstva, mnogi su se sledili.

Jer ipak je napunio 37 godina, a sigurno se ozljede ne “rješavaju” tako lako i bezbolno kao kad si “tinejdžer”, ali ipak stigle su – dobre vijesti.

Modrić će s terena izbivati 8-10 dana i to zbog preopterećenja bedrenog mišića, javili su iz kluba sa Santiago Bernabeu stadiona.

Dakle, to znači da će 37-godišnja Zlatna lopta biti spremna za sve nastupe Vatrenih na SP-u, ali i za EL Clasico. Derbi s Barcelonom na rasporedu je 16. listopada.

Modrić se inače danas vratio u Madrid nakon što je sudjelovao u obje utakmice Hrvatske u završnici Lige nacija. Bio je i u teretani, a testovi koje je morao proći po povratku u klupski trening-centar pokazali su da je bedreni mišić preopterećen.

Stoga, donesena je odluka po kojoj Luka neće igrati sigurno još tjedan dana. To znači da sigurno propušta dvoboj s Osasunom u nedjelju, kao i onaj sa Šahtarom u Ligi prvaka kroz sljedeći tjedan. Upitan će biti za dvoboj s Getafeom, kao i za novi dvoboj s ukrajinskim prvakom, 11. listopada.

Iz Reala će dakle, učiniti sve kako bi ga maksimalno pripremili za El Clasico koji se igra 16. listopada u 16.15 sati na Bernabeu.


Komentari