Modrić ‘bacio bombu’: Napušta reprezentaciju?

Facebook

Javnost se okomila na Modrića nakon svedočenja na suđenju Mamiću.

Za španjolsku Marcu, Modrić je progovorio o Realu, ali o reprezentaciji i planirali li je napustiti. Jedan od naših najvećih nogometnih talenata trenutno nosi kapetansku traku u nacionalnoj momčadi, za koji je odigrao 96 utakmica i zabio 11 golova. 

Marcin glavni urednik Hugo Cerezo je zbog ekskluzivnog intervjua s Modrićem stigao u Hrvatsku, a između ostalog upitao ga je i o svjedočenju koje je dilno hrvatsku javnost na noge i zbog kojeg se mnogima zamjerio.

“To je neugodna i komplicirana situacija, ali meni je savjest čista. Moram čekati da se to što prije završi i o tome ne mogu razgovarati, to mi je neugodno i komplicirano.

To je nešto što se dogodilo prije mnogo godina i za mene je to i sve što se događa vezano uz to jako teško, ali izdržao sam puno stvari u životu i siguran sam da ću također izdržati i ovo, i da će se sve brzo završiti kako bih sve to mogao zaboraviti.

Mnogi u Hrvatskoj me sada napadaju, a ne znaju kakva je zapravo situacija. Teško mi je, ali ne mogu iz svoje kože”, kazao mu je Modrić.

Na samom kraju upitao ga je i hoće li ostati u reprezentaciji…

Nisam donio konačnu odluku. Vidjet ćemo. Sada se želim koncentrirati na pripreme s Realom i dobro se pripremiti za sezonu u klubu”, odgovorio mu je Modrić i dao do znanja da razmišlja o odlasku.

Podsjećamo, u svom iskazu na sudu gotovo se ničega nije sjećao što mu je donijelo i prijavu za lažno svjedočenje u procesu protiv Mamića. Ipak, javnost bi mu preko toga svega možda i prešla, da nije kazao da se ne sjeća dana ni datuma kada je prvi puta nastupio na reprezentaciju. U očima mnogih navijača tada je od junaka nacije postao izdajnik.

>>>Luka Modrić pod istragom DORH-a zbog lažnog svjedočenja

>>>Zdravko Mamić: ‘Ovo liči na lov na divlje zvijeri, gadovi i bando, prestanite prljati Modrićevo ime’

 


Komentari