MODRI ŽELE IGRAČA OD 4 MILIJUNA EURA: Veliki posao za poznato ime

Dinamo (Foto: Goran Mehkek/CROPIX)

Ljeto je u zraku, transferi su na nogometnom tržištu hit svih sportskih naslovnica, a na domaćem tržištu najviše pozornosti odnose se oni na događanja u Dinamu, Hajduku…

Možda Dinamo ima nekih problema na nekim pozicijama, ali jedno je sigurno, stoperi su savršeno pokriveni. Uz Josipa Šutala i Bartola Franjića tu su i Kevin Theophile-Catherine, Dino Perić, Rasmus Lauritsen i Emir Dilaver, pa nije nemoguće da i netko napusti Maksimir, posebice nakon sjajnih izdanja mladog Šutala u reprezentaciji.

Dinamo ne želi prodavati mladog stopera, to su u Maksimiru jasno i rekli, međutim, bude li svota oko 15 milijuna eura, tada će ga teško zadržati. Dino Perić je, također, više puta bio blizu transfera, zadnji put prošlog ljeta, odlazak je zaustavila ozljeda.

Isto tako Theophile i Dilaver su u zadnjoj godini ugovora, sigurno će biti pritisak da se napravi transfer, posebice za Francuza koji ima “masnu plaću” u Zagrebu.

Iako je stoperska linija sjajna, navodno su se u Maksimiru već bacili na neka imena, a jedno od njih je i Boško Šutalo iz Atalante.

Bivši igrač Osijeka svakako je zanimljiva, ali zasad i skupa opcija. Naime, Atalanta trenutno za njega traži četiri milijuna eura, a u situaciji kad Dinamo ima šest stopera i još nitko nije otišao, to je za Modre velik novac. Naravno, to se može promijeniti, ako Atalanta spusti cijenu.

Opcija je i Toni Bovreković. Nekadašnji Dinamov junior i U-21 reprezentativac, bio je i prošlog ljeta u ozbiljnim kombinacijama za dolazak, štoviše, bio je vrlo blizu Maksimiru.

Bovreković, navodno, ima ponude i upite iz Portugala i izvan njega, od dobrih klubova, ali kad bi stigla ona Dinamova, možda i ne bi dugo razmišljao.

Ljeto je tek počelo, bit će sigurno svakojakih priča iz Maksimira na temu transfera…


Komentari