Modri u novu sezonu ulaze jači nego ikad! Dinamo predstavio čak četiri nova pojačanja

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

GNK Dinamo u svečanim ložama na zapadnoj tribini stadiona Maksimir održao je prvi media day uoči nove sezone na kojem je sportski direktor kluba i glavni trener prve momčadi Damir Krznar službeno najavio novu sezonu i predstavio nova pojačanja.

Promociju su pred medijima imali igrači koji su prošlu zimu potpisali ugovor s Dinamom, a sada su i službeno priključeni momčadi. To su vratar Ivan Nevistić koji je u Dinamo stigao iz Rijeke, lijevi branič Daniel Štefulj koji se momčadi također pridružio iz redova riječkog kluba, mladi vezni igrač Marko Bulat koji dolazi iz uloge kapetana momčadi Šibenika i vezni igrač Dario Špikić koji se nakon tri godine izbivanja vratio u Dinamo, iz momčadi Gorice.

Sportski direktor i glavni trener Damir Krznar predao im je dresove s njihovim imenima i brojevima i zaželio dobrodošlicu u Dinamo.

“Ova četvorica igrača potpisala su ugovore s Dinamom već na zimu, ali su se priključili našoj momčadi tek sada iz dva pragmatična razloga. Prvi je taj da kao mladi i potentni igrači nastave gdje su tada igrali jer im je bila garantirana minutaža važna za njihov razvoj. Drugi je razlog bio kratki pripremni period na zimu i bilo bi rizično u tom kratkom roku ostvariti optimalan razvoj za njihovu pripremu”, rekao je trener Krznar na početku promocije.

“Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. To je za mene velika čast i privilegija. Što se tiče konkurencije, sigurno da je konkurencija jako dobra, svi su golmani u Dinamu na top nivou i to će se od mene tražiti. Spreman sam na sve, trebam davati od sebe svaki dan sve što mogu”, Ivan Nevistić

“Proveo sam tu 12 godina, kroz mlađe uzraste, poznajem klub i sve ovdje. Poznajem dosta igrača s kojima sam igrao ranije, mislim da neće biti problema za prilagodbu. Spreman sam, cilj mi je što bolje odraditi pripreme i pokazati se u najboljem svjetlu. Bolja konkurencija tjera i tebe da radiš što više, sretan sam zbog toga, ovdje je dobra konkurencija. Svih 12 godina ovdje bilo mi je prekrasno, izdvojio bih Ligu prvaka mladih kad su se igrale najljepše utakmice”, Dario Špikić

“Na meni je da pokažem svoje kvalitete, želim biti što bolji. Tata mi uvijek daje neke savjete, zna me i kritizirati što je također dobro, puno pričamo… Pričao mi je priče iz Varaždina, Dinama, tako da sam sve čuo”, Daniel Štefulj.

“Čast mi je što sam postao dio ovakvog kluba, s takvom povijesti, igračima i talentima. Nadam se da ću se što prije uklopiti u momčad i da će me igrači što prije prihvatiti. Jedva čekam otići na pripreme i pokazati se u najboljem svjetlu. Ovim putem čestitao bih Ademiju na tome kakva je osoba i igrač, svima nam ,biti uzor na treninzima i izvan toga. Pričao sam s njim nakon zadnje utakmice između Dinama i Šibenika, rekao je da je na raspolaganju za sve što trebam. Čast mi je imati takvu osobu i takvog igrača kraj sebe” Marko Bulat.


Komentari