MODRI POKAZALI SVOJU NADMOĆ! U klub doveli mladog napadača, a sve zbog jednog razloga

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Pred početak sezone, Modri su se bacili u ulaganje u nove igrače kako bi pokazali svoju nadmoć nad konkurencijom. Podsjetimo, prije dva dana ugovor s Dinamom je potpisao mladi napadač Deni Jurić, što je treneru Osijeka Nenadu Bjelici još jedan udarac.

Naime, upravo je Bjelica htio Jurića u svojim redovima, trajali su pregovori, ali na kraju se nije dogodio transfer. Dinamo je dodao gas i oteo igrača Osijeku pred nosom.

Modri su Juriću dali vrtoglavu cifru

Dali su mu 420.000 eura plaću (3 milijuna kuna), kako pišu Sportske novosti, te su ga potom – vratili kući. U njegov Šibenik. Zbog toga se špekulira kako ga je Dinamo uzeo isključivo da ga ne kupi Osijek, jer ima očito u ovome trenutku nije potreban.

Zagrebački klub nije stao na tome, pa su u Maksimir doveli tri mlada Osijekova igrača, najveće talente iz osječke nogometne škole.

Riječ je o Svenu Sopiću, jednom od glavnih igrača Osijekove pionirske generacije koja je rasturila sve u HNL-u ostavivši iza sebe Hajduk i Dinamo za 7, odnosno, 16 bodova. Doveli su i Mateja Perića, krilnog napadača, koji je zabio 22 pogotka i bio drugi strijelac pionirske lige prošle sezone. Posljednji na listi talentiranih igrača stigao je Mihael Mihaljević, a hoće li Dinamo stati na tome i može li im Bjelica odgovoriti, doznat ćemo u narednim tjednima.


Komentari