MODRI ODLETJELI U LYON: ‘Dat ćemo sve od sebe i idemo po dobar rezultat’

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo će u srijedu odigrati svoju prvu utakmicu nove sezone Lige prvaka. 

Taman prije nego što je sat otkucao podne Modri su otputovali za Lyon gdje u srijedu u 20.45 igraju protiv doprvaka Francuske. Ovo će za Dinamove nogometzaše biti prva utakmica nove sezone Lige prvaka.

Neposredno prije leta, trener modrih Cico Kranjčar otkrio je svoja očekivanja.

“Pripremali smo se za Lyon, bez obzira na poraz s Osijekom, krenuli smo odmah dalje. Lyon je zbog svojih rezultata u težoj poziciji nego mi, ali to je možda i opasnije za nas. Izgubili su dvije utakmice zaredom i sigurno im neće biti lako. Imali smo jučer pozitivnu atmosferu na treningu i vjerujem da će igrači dobro odgovoriti sutra,” započeo je Zlatko Kranjčar pa nastavio:

“Dat ćemo sve od sebe i idemo po dobar rezultat u Francusku. Imam visoko mišljenje o Lyonu i respektiram ih, ali ne razmišljam o onome što je bilo prije pet godina. Mislim da imamo pozitivnu situaciju i da, između ostaloga zbog njihove nestabilnosti, možemo tražiti pozitivan rezultat.”

Svoje kofere za Francusku ipak nisu spakirali Domagoj Antolić i Matel.

Antolić je ozlijeđen i neće biti s nama, kao niti Matel. Pivarić nam se vratio i nadam se njegovom dobrom izdanju. Trebao bi nam donijeti pozitivu. Šemper je na golu, on je naš prvi vratar, a imam zadovoljstvo imati i kvalitetnog Livakovića u momčadi. Što se tiče sastava, ne mogu vam sve otkriti.”


Komentari