MNK Kustošija osvojila Trofej Dinamo Jarun, kreće turnir na krovu Westgatea

pixabay.com

Penali su odlučivali o pobjedniku.

Finale trećeg turnira u sklopu natjecanja Trofej Dinamo između MNK Kustošije i Jelene Trade trebalo se odigrati u nedjelju, međutim prolom oblaka odgodio je završnu utakmicu za ponedjeljak. Finale Malonogometnog turnira Jarun bilo je efikasno i neizvjesno, regularni dio završio je 2:2, a pobjedu je na kraju nakon boljeg raspucavanja penala odnijela ekipa iz Kustošije.

Pogotke za Kustošiju u finalu zabili su Mihovil Prgomet i Marko Starčević, a za Jelenu Trade Nikola Grgić i Viktor Bartolić. Junak penala bio je golman Kustošije Kristijan Cingulin koji je obranio dva udarca i na kraju osvojio nagradu za najboljeg vratara turnira. Najboljim igračem proglašen je Mihovil Prgomet, a strijelcem Sadat Ziberi iz Jelene.

„Bilo je i vrijeme da napokon dignemo ovaj Turnir. Finale je bilo odlično, možda i najpoštenije da je završilo nakon penala. Čestitam dečkima iz ekipe na osvojenom prvom mjestu“, rekao je nakon utakmice Cingulin.

Trofej Dinamo seli se na jedinstvenu lokaciju – krov Westgatea. Četvrti turnir u sklopu natjecanja održat će se na krovu shopping centra od 30. lipnja do 2. srpnja, nakon čega slijedi ljetna pauza. Krajem kolovoza u Dugavama će se odigrati peti kvalifikacijski turnir, a početkom rujna održat će se velika završnica na Šalati na kojoj ćemo dobiti najbolju malonogometnu ekipu Grada Zagreba.

Sve momčadi koje se prijave na neki od turnira Trofeja Dinamo, na kojem ukupni nagradni fond iznosi više od 100.000 kuna, ulaze u sustav bodovanja za završnicu na Šalati na koju će se plasirati osam najboljih ekipa s pet kvalifikacijskih turnira.

U ukupnom poretku trenutno vodi Jelena Trade s 26 bodova, duga je Pizzeria Stari Zagreb Bornongaj Lugovi s 21, treći je Gold Caffe s 20, a četvrto mjesto dijele Playbox-Mr.Jack i CB Doberman sa 16. Slijede ih osvajač Jaruna MNK Kustošija s 15 (nisu igrali prva dva turnira), osvajač Keglića MNK Cvjetno Poliklinika Milojević s 13 (igrali su samo prvi turnir) dok Tiskara Dikopa i Meradog dijele osmo mjesto s 12 bodova.


Komentari