MLADI TALENT NA RADARU DINAMA? Žele ga već ove zime, a njegov trener ne može bez njega!

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Na Kranjčevićevoj su mali zagrebački derbi odigrali Hrvatski Dragovoljac i Lokomotiva, a na kraju utakmice nije bilo pobjednika. Susret je završio rezultatom 2:2, a posebno lijep bio je pogodak igrača Lokomotive i velike nade hrvatskog nogometa – Lukasa Kačavende. Ovaj 18-godišnjak primio je loptu na svojoj polovici, povukao prema golu pa krasnim udarcem s 25 metara matirao Šubarića.

Bio je to samo jedan u nizu prekrasnih poteza hrvatskog dragulja.

Dinamo opasno zagrizao

“Sličan pogodak postigao je protiv Panathinaikosa u prijateljskoj utakmici. Vratio se nakon što je odigrao dvije utakmice za mladu reprezentaciju i opet je bio među najboljima. Njegova klasa je neupitna, naša momčad nije ista s njim i bez njega! Lukas će biti sve bolji, to uopće ne dvojim, najbolje utakmice tek su pred njim”, poručio je Čabraja.

No, u svemu postoji jedan veliki problem za Čabraju i Lokomotivu; zbog fantastičnih igara sve je više klubova zainteresirano za 18-godišnjaka. Zagrizli su mnogi, ali Dinamo – posebno.

Prema dostupnim informacijama Dinamu se jako sviđa mladi Kačavenda, toliko da bi ga na Maksimiru voljeli vidjeti već ove zime. Nije poznato hoće li mladi talent ostati na posudbi u Lokomotivi do ljeta ili će Krznar odmah računati na mladog reprezentativca.

Komentari