Mladi reprezentativac stiže u Dinamo: ‘Ovo je ostvarenje dječačkog sna’

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Gavranović, Petković i Andrić dobili su konkurenciju u napadu jer je na Maksimir stigao Sandro Kulenović (19). Mladi hrvatski reprezentativac dolazi je iz poljske Legije te je Dinamo za njega platio dva milijuna eura.

“Uvijek sam slutio kako ću jednoga dana ostvariti dječački san i istrčati na Maksimiru u dresu svog Dinama. Sjajno se osjećam kada znam da je san blizu ostvarenja”, rekao je novi igrač.

Mladi napadač nastupao je na Europskom prvenstvu do 23 godine gdje se predstavio u dobrom svjetlu iako nije uspio zabiti. Asistirao je u remiju protiv Engleske i odradio jako dobar posao u napadu. Kulenović je već bio na izlaznim vratima Legije ovog ljeta kada je engleski Barnsley za njega ponudio dva milijuna eura, klub je prihvatio, ali igrač je stopirao transfer.

Mladi hrvatski napadač stasao je u omladinskom pogonu Dinama iz kojeg je sa 17 godina otišao u Legiju. Oni su ga posudili Juventusu gdje je nastupao za Juventusovu Primaveru nakon čega se vratio u Poljsku i postao standardan napadač prvoligaša.

U dresu varšavske legije odigrao je 36 utakmica i zabio šest golova uz jednu asistenciju, a u Dinamu će imati veliku konkurenciju. Bruno Petković svojim je igrama zaslužio poziv u Dalićevu izabranu vrstu. Tu je i Mario Gavranović koji nije u dobroj formi, ali svi znaju koliko može biti opasan.


Još je tu i ozlijeđeni Komnen Andrić koji nikako da uhvati kontinuitet igranja tako da će Kulenović imati veliku konkurenciju u napadu, piše 24sata.

Komentari

loading...
-->