Mladi judo klub Okami iz Samobora predstavio novu dvoranu uz Andreu Bekić i Satoshija Ishiija

Judo klub Okami u subotu 8. rujna otvorio je vrata nove dvorane u Samoboru. Dvorana od 400m2 te tatami od 200m2 impresivni su uvod u novu natjecateljsku sezonu kluba koji postoji tek dvije godine, a bilježi izniman rast i razvoj uspješnih judaša.

Bio je to dan pun uzbuđenja i radosti koja je zračila dvoranom, koju su samoborski judo vukovi ponosno pokazali kao i vještine judaša uz fantastične goste iznenađenja; hrvatsku reprezentativku judašicu Andreu Bekić te Satoshi Ishii japanskog zlatnog olimpijca i svjetskog prvaka juda te MMA borca.

Satoshi Ishii obukao je svoj judogi, gledao nastup demo teama te su se djeca mogla okušati u bacanju tako velikog i uspješnog judaša. Potom je uslijedilo prijateljsko druženje na oduševljenje svih prisutnih.

Dvoranu su otvorili predsjednik i trener kluba Dubravko Šlatka te podpredsjednik i trener Andrija Lisjak. Prisjećajući se samih početaka Dubravko Šlatka istaknuo je da se prije dvije godine krenulo u jednu pozitivnu priču sa samo 4 djevojčice, a danas klub broji 50-tak članova te dodao „Ponosni smo na zajedništvo koje nas obilježava i na sve uspjehe koje strpljivo i uporno gradimo. Tako smo i u ovu dvoranu utkali zajednički rad i to se prepoznaje u atmosferi koja vlada u klubu.“

Andrija Lisjak, zahvalio se svima za aktivno sudjelovanje i pružanje podrške i pomoći pri otvorenju dvorane koja će omogućiti adekvatne uvjete za treniranje za još kvalitetniji rad i napredak kluba.

Judo klub Okami pripremio je sadržajni dan u kojem se mogla razgledati izložba bonsai drveća Udruge „ZEN“ te slike dječjih radova na temu „Zato volim judo“. Tokom dana održavale su se judo igre za djecu te radionice o judu i Japanu.

Uz predstavnike Hrvatskog judo saveza, Judo saveza zagrebačke županije, Samoborskog sportskog saveza te Grada Samobora, podršku u budućem radu kluba izrazili su i prijateljski judo klubovi.

Okami na japanskom znači vuk, a samoborski Vas Vukovi pozivaju da se pridružite čoporu. Upisi su u tijeku, a treninzi se održavaju svaki dan na adresi Gajeva 48, 2. kat, Samobor u bivšoj robnoj kući Sama.

Ostale informacije se mogu dobiti pozivom na broj mobitela 095 5975 907 ili na službenoj facebook stranici Kluba.


Komentari