Mladi Dinamov vratar iznenadio je sve: Gotovo se povukao iz nogometa!

Instagram

Čuli ste već vrlo vjerojatno za mladog vratara zagrebačkog Dinama, Dinka Horkaša. On je svojim obranama prošle sezone izluđivao juniorske momčadi na putu mlade momčadi Igora Jovičevića prema završnom turniru Lige prvaka za mlade. Ispriječio se na posljednjoj stepenici londonski Chelsea, ali Horkaš je svejedno zaradio svoje mjesto na Dinamovim pripremama za ovu sezonu. Na njega se ozbiljno računa u budućnosti.

Horkaš je treća opcija u klubu, a ispred njega su Dominik Livaković i Danijel Zagorac. Spominje se mogućnost odlaska prvog vratara, u kombinacijama je s Portom još otkako se dogodila velika nezgoda Ikeru Casillasu… Možda njegova prilika dođe i nešto ranije, zasad može samo strpljivo čekati.

“Ovo su mi već treće pripreme ovdje u Sloveniji s prvom momčadi, prvi put bio sam još kad je trener bio Ivajlo Petev. Tako da pripreme podnosim bez problema, naviknut sam na rad s prvom postavom. Dečki me znaju, dobra smo momčad, mislim da sam se dobro uklopio i prilagodio. Nije da sam nestrpljiv, ali čekam svoju priliku. Ispred mene su dva vrhunska vratara i moram ja još puno toga naučiti od njih. Naravno da bih volio braniti, ali sve u svoje vrijeme, iako sam spreman”, reći će Horkaš u razgovoru za Večernji list.


Komentari