Mladi ‘Cibosi’ pobijedili Unicaju: Briljirao Roko Prkačin

U 1. kolu kvalifikacijskog turnira Eurolige (Adidas Next Generation Tournament) u Valenciji mladi su Cibosi pobijedili Unicaju rezultatom 84-77.

Španjolci nisu nalazili rješenje za briljantnog Roka Prkačina koji je u pobjedu ugradio 31 koš, 10 skokova, 4 asista i 2 ukradene lopte uz valorizaciju 35. Odličnu je rolu odigrao i Hrvoje Majcunić sa 17 poena, 6 skokova, 7 asistencija i 2 ukradene lopte.

“Uspjeli smo pobijediti izvrsnu momčad Unicaje. Moja neka procjena je da oni igraju košarku na najvišem nivou europske košarke u U18, prijete sa svih mogućih pozicija.  Velika je ovo pobjeda za naš klub. Čestitam igračima. Već za 4 sata imamo sljedeću utakmicu tako da se moramo malo regenerirati i ući u borbu s Valencijom koja je u prvoj utakmici pobijedila Olympiacos i pokušati izboriti i tu drugu pobjedu, rekao je nakon utakmice trener Ivan Juran.

“Dobro da smo pobijedili ovu utakmicu. Druga je utakmica u 18 sati i ako dobijemo i nju možemo biti prvi u grupi. Sad se idemo odmoriti koliko možemo u ovih sat i pol vremena i nadam se pobjedi i večeras”, kaže Roko Prkačin.

Cibosi neće imati puno vremena za odmor jer već u 18 sati igraju utakmicu drugog kola s Valencijom.

Komentari

loading...