MJERE OSIGURANJA NAJVEĆE DO SADA, OGLASIO SE HNS: ‘Navijači, ovo vam moramo reći…’

HNS

Hrvatski nogometni savez ponovo je poslao poruku hrvatskim navijačima.

Prema pisanju Sportskih novosti, uoči utakmice osmine finala Europskog prvenstva između Hrvatske i Portugala u Lensu ponovno postoje najave da bi se na stadionu mogli pojaviti  huligani spremni izazvati incident.

Upravo tim povodom, oglasio se i Hrvatski nogometni savez. Njihovu poruku prenosimo u cijelosti.

”Dragi navijači, u ime Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu Eura.

Zbog strogih kontrola ulaska, molimo sve navijače Vatrenih da na stadion u Lensu dođu na vrijeme – najkasnije tri sata prije početka utakmice – kako bi mogli pravovremeno ući na stadion te izbjeći gužve uoči samog početka utakmice. Također, molimo Vas da koristite ulaze A i B te da na stadionu sjedite na svojim mjestima, označenima na Vašim ulaznicama.

Također, ne zaboravite osobne dokumente radi uspoređivanja istovjetnosti podataka na ulaznicama s osobnim podacima.

Navijače hrvatske reprezentacije ovim putem molimo da se ne koriste nasiljem u slučaju eventualnih huliganskih izgreda već da u takvoj situaciji ostave dovoljno prostora sigurnosnim službama da nesmetano postupaju prema izgrednicima.

Danas nas čeka novi izazov te Vas pozivamo da još jednom na fer i korektan način bodrite Hrvatsku do uspjeha. Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije.

Budimo ponosni navijači Hrvatske!”, stoji u njihovoj poruci.

>>> OVO MORAJU VIDJETI SVI: Bitorajac servirao huliganima paklenu osvetu (VIDEO)

Komentari