MISLITE GLEDATI HRVATSKU NA EURU? Internetska prodaja ulaznica počnje danas: Evo koji je protokol!

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Hrvatska reprezentacija 30. je studenog na ždrijebu skupina saznala prve protivnike i gradove domaćine na nadolazećem Europskom prvenstvu, a 4. prosinca navijači Vatrenih moći će početi s prijavama za kupovinu ulaznica za EURO 2020. Hrvatski navijači ulaznice mogu kupiti isključivo putem Uefe na portalu euro2020.com/tickets.

PRODAJA POČINJE DANAS, UTORAK, 4. PROSINCA U 14 SATI.

Na web strani Uefe potrebno je ispuniti obrazac za prijavu (ime i prezime, adresa stanovanja, državljanstvo, broj mobitela, broj osobne iskaznice ili putovnice, momčad koju bi željeli gledati) nakon čega će krovna europska nogometna organizacija održati ždrijeb i odlučiti kome ulaznice doista i idu.

Ponavljamo, postupak prijava za kupovinu ulaznica počinje 4. prosinca u 14 sati te završava 18. prosinca u 14 sati. Profil na Uefinom portalu za prodaju ulaznica navijači mogu napraviti već danas.

Nositelji prijave za ulaznice moraju biti stariji od 18 godina. U svojoj prijavi mogu navesti i maloljetne osobe. Napomena: Kako biste ušli u postupak dodjele ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, potrebno je u svome profilu na Uefinom portalu za ulaznice odabrati kako ste navijači Hrvatske. Ulaznice će biti dodijeljene putem ždrijeba te vrijeme prijave ne utječe na vaše izglede za dodjeljivanje ulaznica.

Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe. Osoba koja otvara korisnički račun te ispunjava prijavu smatra se nositeljem prijave, dok se preostale osobe u prijavi smatraju gostima.

Sve uspješno ispunjene prijave za ulaznice koje su zaključene do 18. prosinca u 14 sati ulaze u postupak dodjeljivanja ulaznica. Prioritet će imati najvjerniji navijači Vatrenih koji su u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznice putem portala za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza, za koje je predviđeno 25% ulaznica. Preostale ulaznice bit će dodijeljene kroz ždrijeb.

Ždrijeb će biti održan krajem siječnja 2020. godine. Za svaku utakmicu i svaku kategoriju ulaznica bit će održan zaseban ždrijeb – stoga vaša prijava za ulaznice može biti potpuno uspješna (dodijeljene su vam ulaznice za sve utakmice za koje ste se prijavili), djelomično uspješna (dodijeljene su vam ulaznice za neke od utakmica za koje ste se prijavili), ili neuspješna (nisu vam dodijeljene ulaznice).


Komentari