Mislav Oršić odbio bogate ponude: ‘Život u Zagrebu ima veću vrijednost!’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Mislav Oršić najugodnije je iznenađenje Dinama u ovoj sezoni. Njegove sjajne partije počele su zanimati mnoge klubove i Dinamo je zacijelo računao na njegov transfer ako dođe dobra ponuda.

I nije da nisu dolazile dobre ponude, ali dogodilo se nešto posve neočekivano. Oršića i klub zapljusnule su ponude iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država. I kada su trebali započeti pregovori ovaj je nogometaš sve opcije – odbio.

Zašto, kako?

„Jednostavno, ne želim trčati za novcem, u Zagrebu mi je odlično, a i želim zasad ostati ovdje”, lakonski je odgovorio.

Njegove riječi mnogi igrači neće shvatiti, no on se već nahodao po egzotičnim destinacijama, u Južnoj Koreji bio je dvaput i sigurno razmišlja drugačije nego ostali igrači koji nisu prošli takve avanture.

“Ponude su bile korektne i možda bih razmišljao o njima prije dvije godine kad nisam bio u Dinamu. Sad ipak imam određene kriterije i znam što želim, što mogu dobiti u Kini i SAD-u te što imam u Dinamu. Tu je novac najmanje bitan. Naravno, svi živimo od novca, radimo za novac, ali život u Zagrebu i igranje za Dinamo ima puno veću vrijednost nego što neki misle. Nisam spreman mijenjati to za neku nogometnu egzotiku samo zbog novca”, kazao je Oršić.

Nastavlja ovaj sjajan nogometaš:

“Imam dovoljno godina da ostanem čvrsto na zemlji. Kada i ako nešto bude konkretno, čime će svi biti zadovoljni, onda ćemo sjesti i popričati s ljudima iz Dinama i ljudima koji brinu o mojoj karijeri”, veli Oršić koji sigurno želi ostati na Starom kontinentu, blizu obitelji i Zagreba.


Komentari