MIOČIĆ SAZNAO TKO MU JE NOVI PROTIVNIK! Ovaj je u sjajnoj formi i već mu je uputio znakovitu poruku

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Stipe Miočić pobijedio je Daniela Cormiera u posljednjem meču trilogije i obranio svoj naslov prvaka u teškoj UFC-ovoj kategoriji. Postao je tako Amerikanac hrvatskih korijena najveći UFC-ov teškaš svih vremena, dok je Cormiera poslao u zasluženu mirovinu.

Stipe je pobijedio odlukom sudaca nakon pet jako dobrih rundi u Apex dvorani u Las Vegasu.

No još prije ove borbe Miočić je saznao svog novog protivnika. Dana White najavio je već prije da će se Miočić, u slučaju da pobijedi Cormiera, boriti za obranu naslova prvaka protiv Francisa Ngannoua.

“Francis je idući na redu. No, vidjet ćemo što će se sve dogoditi u meču koji dolazi. Ali, da, Francis je taj#, potvrdio je predsjednik UFC-a u jednom intervjuu.

Dobra vijest za Stipu je ta što je već pobijedio Francisa, no loša je vijest za Stipu njegova fantastična forma. Ngannou se jako dugo žali da nema priliku napasti naslov prvaka u teškoj kategoriji, a izgleda da je njegovo vrijeme sad konačno došlo.

“Stipe je izgledao sjajno. Ovo što smo vidjeli od njega, bilo je odlično. Ne mogu reći tko će pobijediti u našoj borbi, ali znam koliko sam napredovao i znam da ga mogu pobijediti”, rekao je Ngannou novinaru Brettu Okamotu.

Strašni nokauter osvrnuo se i na poraženog Cormiera.

“Izgledalo mi je u nekim trenucima kao da Cormier ne želi biti tamo. Bila je ovo velika predstava obojice, a Stipe, mi se vidimo uskoro.”

Miočić i Ngannou su se već jednom borili i Stipe je tad slavio odlukom sudaca. Nakon te borbe Ngannou je izgubio i od Derricka Lewisa, a onda je nanizao četiri nokauta u prvim rundama protiv Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa i Jairzinha Rozenstruika.

“Izgledalo mi je u nekim trenucima kao da Cormier ne želi biti tamo. Bila je ovo velika predstava obojice, a Stipe, mi se vidimo uskoro.”


Komentari