MINISTAR MARAS: Maknut ćemo Mamića i Šukera, izbaciti HDZ iz sporta, a Dinamo vratiti navijačima

Facebook

Sada vam mogu ekskluzivno najaviti da ćemo HDZ maknuti iz sporta i nogometa u prvih šest mjeseci Hrvatske vlade.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras u emisiji Novi dan na N1 televiziji najavio je žestok obračun s HDZ-ovcima u sportu. Novinar ga je upitao zašto to do sada nisu napravili, a Maras je odgovorio zato što su se u Vladi bavili gospodarstvom.

“Sport je vrlo bitan – reprezentacija, Dinamo i Hajduk, nacionalni su ponos i institucije, ali u početku nam je prioritet bio spašavanje ekonomije. Sada vam mogu ekskluzivno najaviti da ćemo HDZ maknuti iz sporta i nogometa u prvih šest mjeseci Hrvatske vlade. Više neće maltretirati preko svojih poltrona Šukera i Mamića”, najavio je Maras obećanje slično bivšem ministru Jovanoviću koji je na početku svog mandata progovorio o “isušivanju močvare””, piše dnevno.hr.

Kako mislite to učiniti?

“Vrlo efikasno. Nećemo ostaviti mogućnost da se izvrdavaju. Do sada nije bilo sankcija pa se nisu poštivali ni pozitivni propisi. Omogućit ćemo navijačima Dinama na tragu prijedloga Bišćana, Marića, Šimića i Šokote da biraju tko će voditi zagrebačku svetinju Dinamo.”

“Neće više biti jedne osobe koja će terorizirati navijače. Ako ga žele, neka ga izaberu i potvrde. A to je sve HDZ, Mamić u Dinamu je ono što im odgovara. Busaju se u prsa i drže ruku na srcu, a rade samo ono što odgovara njihovoj partiji. Sad kad smo posložili gospodarstvo, želimo urediti državu da nam bude na ponos, da dođem na stadion i da ne slušam ove stvari, već da navijači mogu navijati za svoj klub”, kazao je Maras.


Komentari