MINI MODRI ZASLUŽUJU PODRŠKU S TRIBINA! ‘Šare’ nisu skupe, a spektakl je zagarantiran!

Facebook

U sjeni A momčadi, juniori su gazili na Svjetskom juniorskom prvenstu i Ligi prvaka , no, malo tko se na njih obazirao jer je u fokusu bila loša igra seniora, Mamić i ispadanje iz Lige prvaka.

Na početku sezone u plavom taboru vjerojatno nisu ni sanjali da će im juniorska momčad u potpunosti zasjeniti igre seniorske momčadi, pogotovo nakon one maestralne pobjede nad Arsenalom. No, nakon toga stvari su u biti počele ići nagore. Kristalno je jasno bilo kako će Dinamo ostati bez Zdravka Mamića, a još veći šok bila je četverogodišnja suspeznija koju je zaradio Arijan Ademi. Prva momčad jedva je izvlačila dobre rezultate, a iz kola u kolo ostajali su zbog ozljeda bez igrača. No, u sjeni A momčadi, juniori su gazili na Svjetskom juniorskom prvenstu i Ligi prvaka , no, malo tko se na njih obazirao jer je u fokusu bila loša igra seniora, Mamić i ispadanje iz Lige prvaka.

No, zimski predah i pripreme počele su u prvi plan gurati mlade zvijezde. Klub se pobrinuo da izdanci dobiju bolje ugovore, a Mamić ih je odmah na pripremama u La Mangi, integrirao u A momčad. Već na pripremama bilo je vidljivo kako je nekolicina igrača prerasla juniorsku selekciju, a mladim Dinamovcima popularnost je naglo porasla. Odjednom su “klinci” postali nova zlatna generacija, a interes za njihovim utakmicama naglo je porastao.

Mini Modri su fantastično startali u nastavku juniorske Lige prvaka obrisavši pod s ponajboljom nogometnom školom u Europi, onom iz Anderlechta. Utakmicu nažalost nismo mogli gledati niti na jednom televizijskom programu, a tko je našao dobar streaming mogao je uživati u pravoj poslastici. Modri su se plasirali u četvrtinu finala, a na noge im dolazi goropadna Barcelona. Kako je sada priča oko mini Modrih malo drugačije nego kada su jesenas skidali skalpove Bayernu i Arsenalu, u plavom taboru su odlučili kako će mladi ipak igrati na glavnom maksimirskom stadionu.

Samim time očekuje se i velik odaziv publike, točnije, ako su informacije koje prenosi Goal.com točne, očekuje se 15 tisuća ljudi, a možda i više. Utakmica je na rasporedu u utorak, 8. ožujka u 14 sati, a procjenjuje se kako bi najskuplja karta vrijedila 50 kuna. Sve godišnje ulaznice ili sezonske akreditacije vrijede i za tu utakmicu. Jedina stvar koja još može upropastiti spektakl koji su momci zaslužili jest loše vrijeme, ali nadamo se kako će Zagreb razgrnuti oblake barem na neko vrijeme.

>>> DINAMOVI JUNIORI PROŠLI DALJE: Evo kako su dečki proslavili i kakvo ih je iznenađenje dočekalo (VIDEO)

 


Komentari