MILJENIK NAVIJAČA ŽELI POVRATAK NA MAKSIMIR: Marko Pjaca dobio ultimatum kluba, do nedjelje mora odlučiti hoće li čekati ponudu Dinama

Zlatko Dalić, Marko Pjaca (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Od strašne ozljede ligamenata traje priča o povratku Maraka Pjace u Dinamo. Svako ljeto bilo je priča, ali na kraju se odlučio ostati u Italiji. Ovo ljeto je drugačije.

Pjaca je dobio ponudu od talijanske Sampedorije, ugovor na tri godine gdje bi po sezoni trebao dobiti 900 tisuća eura. Međutim, Pjaca navedenu ponudu još uvijek nije prihvatio.

‘Srebreni’ vatreni čeka ponudu Dinama kako bi se vratio u rodni grad. Dinamo se još nije službeno obratio Juventusu vezano uz povratak nekad najboljeg igrača Modrih.

Ima li mjesta?

Talijanski klub dao je ultimatum Pjaci, da do nedjelje mora odlučiti hoće li prihvatiti uvjete ili će i dalje čekati ponudu Dinama, koja možda i neće doći.

Dinamo i dalje razmišlja treba li im Marko Pjaca u igračkom kadru jer su u napadu popunjeni na svim pozicijama i u prvih 11 i na klupi. Pjaca je bio miljenik navijača u vremenu bojkota i njegov dolazak bio bi dobar marketinški potez.


Komentari