Medveščak se vraća u Ledenu na EBEL prvenstvu

FOTO: Facebook

Od iduće sezone Medveščak će se ponovno natjecati i u međunarodnom EBEL prvenstvu.

Medveščak je u srijedu Predsjedništvu Erste Bank Eishockey Lige potvrdio svoje sudjelovanje u EBEL prvenstvu iduće sezone (2017./2018.). Naime, EBEL predsjedništvo početkom ožujka potvrdilo je kako je Medveščak ispunio sve zatražene uvjete te kako se iduće sezone može priključiti EBEL ligi kao punopravni član, a što je Medveščak danas i učinio.

„Zahvaljujem svim klubovima EBEL-a kao i samom Predsjedništvu lige što su nam omogućili natjecanje u ovom prvenstvu i radujem se iduće sezone na zagrebačkom ledu gledati susrete Medvjeda s najboljim klubovima iz regije – Austrije, Slovenije, Mađarske, Češke i Italije. S ovom službenom potvrdom ujedno započinju i naše službene pripreme za iduću EBEL sezonu. Sigurno je kako ćemo učiniti sve da Medveščak i dalje bude kvalitetan protivnik u prvenstvima u kojima se natječe te je sigurno kako će naši navijači i dalje uživati u profesionalnom hokeju i emocijama koje donosi“, izjavio je predsjednik Kluba Damir Gojanović.

Medveščakov organizacijski tim odmah započinje rad na pripremama za iduću EBEL sezonu, a koji uključuje odabir trenera i sportskog tima, skautiranje igrača za momčad, pregovore s partnerima i planiranje logistike nove EBEL sezone.


Komentari