MEDVEŠČAK I DINAMO UZ KUTIJU ŠIBICA: I oni se pridružili Ciboni u promociji malonogometnog turnira

Youtube

Natjecatelji se ove godine natječu za nagradni fond od 300 tisuća kuna.

Još je svega nekoliko dana preostalo svim zainteresiranim ljubiteljima malog nogometa da svoje momčadi prijave na sudjelovanju na ovogodišnjem, 46. Malonogometnom turniru „Kutija šibica
2016. powered by Coca-Cola“, čiji ukupni nagradni fond ove godine iznosi nevjerojatnih 300,000 kuna

U pripreme i promociju najvećeg malonogometnog spektakla u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji – „Kutija šibica 2016. powered by Coca-Cola“, nakon košarkaša Cibone pridružili su se i hokejaši Medveščaka te nogometaši zagrebačkog Dinama.

Prepoznajući vrijednost i atraktivnost ovog sportskog događaja, na koji se prijavljuju momčadi iz cijele Hrvatske, hokejaši Lucas Lessio i Mate Tomljenović te poznate Dinamove snage, Mario Šitum, Borna Sosa, Domagoj Pavičić, Bojan Knežević, Filip Benković , odlučili su pozvati zaljubljenike u mali nogomet da iskoriste posljednje dane prijava i osiguraju svoje sudjelovanje na ovom turniru čiji ukupni nagradni fond ove godine iznosi nevjerojatnih 300.000,00 kuna.

Prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju Malonogometnog turnita „Kutija šibica 2016. powered by Coca-Cola“ traju još svega nekoliko dana. Naime, on-line prijave na www.kutija-sibica.hr završavaju u nedjelju 13.11.2016. točno u ponoć, dok su izravne prijave u Domu sportova otvorene do ponedjeljka 14.11.2016. do 20:00 sati!

Posebnost ovogodišnjeg turnira uz već tradicionalni seniorski turnir i veternarski turnir koji ove godine slavi svoju desetu obljetnicu, jest i održavanje prvog malonogometnog turnira za žene! Upisnina za turnir seniora i veterana (rođeni 1978. i stariji) iznosi 1.000,00 kuna, dok je cijena upisnine za Turnir žena simboličnih 400,00 kuna.

Nakon završetka prijava slijedi izvlačenje prijavljenih parova 17.11.2016. a koji se uz završne utakmice i samo finale turnira smatra najuzbudljivijim događajem Kutije šibica. Prve utakmice igraju se 26.11.2016. u u gradskim dvoranama: Dom sportova – dvorana 2, SD Trešenjevka – Kutija šibica, SD Trnsko, SD Peščenica, SD Dubrava i SD Sutinska vrela.

 


Komentari