Masovna tučnjava BBB – a i Delija! Boysi priredili sačekušu slovenskim zvezdašima

Photo Nino Strmotic/Vecernji list
U nedjelju u poslijepodnevnim satima dogodio se težak navijački incident u okolici Zagreba. Nadomak motela Plitvice na zagrebačkoj obilaznici u smjeru Bregane dogodio se fizički obračun između, kako doznajemo navijača Dinama i Crvene zvezde. Zbog fizičkog sukoba navijača nastala je velika gužva i protezala se sve do čvora Lučko.

Zagrebačka navijačka skupina navodno je priredila ‘sačekušu’ Delijama iz Slovenije, koji su se vraćali s proslave naslova prvaka Crvene zvezde u Beogradu. Nitko na sreću nije zadobio teže ozljede.

Kontaktirali smo i policiju koja je potvrdila da je do incidenta došlo.

“Nekoliko slovenskih državljana u dva kombi vozila Peugeot Boxer slovenskih nacionalnih oznaka jučer, 20. svibnja 2018., na MCGP Bregana, na izlazu iz RH, prijavilo policijskim službenicima da ih je na autocesti u blizini mjesta kojeg navodite (kod motela Plitvice, nap.a.), različitim predmetima napalo više osoba koje su se potom ubrzo udaljile. Liječničku pomoć koju su im ponudili policijski službenici, slovenski državljani su odbili te u događaju nitko nije ozlijeđen, a materijalnu štetu na vozilima nisu mogli procijeniti”, rekli su nam iz policije.

Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti ovog događaja, napomenuli su nam još iz PUZ-a.

Autor: Bruno Hreljević


Komentari