Mamić ‘zagrizao’ za srpskog trenera: Dinamo će voditi bivši igrač Partizana?

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je Nikola Jurčević tek nedavno postao glavni trener Dinama, uprava kluba navodno nije presretna učinkom koji prethodi kvalifikacijama Lige prvaka ili drugim riječima, najvažnijem dijelu sezone za Dinamo, piše Dnevno.

Dinamo je pod Jurčevićem u posljednjih devet utakmica pet puta slavio, dva puta remizirao i dva puta gubio uz gol-razliku 15:5.

Odakle uopće ova vijest u izrealskim medijima? Sport 5 piše kako se za Ivića raspituje i Maccabi Tel-Aviv. Tvrde kako je vodstvo najtrofejnijeg izralskog kluba u pregovorima s Ivićem i kako mu nude dvogodišnji ugovor vrijedan milijun eura.

Ivić je trenersku karijeru započeo u PAOK-u u mladoj selekciji s kojom je osvojio naslov prvaka i potom je promaknut u A momčad gdje je naslijedio Igora Tudora početkom 2016. godine. S PAOK-om je osvojoio grčki kup, a klub je napustio godinu dana kasnije zbog osobnih razloga.

Inače, kao igrač završio je karijeru 2012. godine, a proslavio se igrajući za Proleter iz Zrenjanina, Partizan, Borussiju Monchengladbach, AEK, Aris i PAOK u kojem se umirovio.


Komentari