Mamić uoči sutrašnjeg derbija spomenuo Osijekov stručni stožer pa poslao poruku

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Reprezentacija je zaključila nastupe za ovu godinu, a to znači kako se okrećem klupskom nogometu.  Subota nam tako donosi derbi Prve HNL između Dinama i Osijeka, a “Modri” derbi dočekuju bez Lovre Majera i Joška Gvardiola.

“S nestrpljenjem i veseljem očekujemo ovu zadnju fazu prije nove godine, slijedi nam naporan ritam od devet vrlo teških utakmica, što europskih, a što domaćih. Mi se uvijek fokusiramo na prvu sljedeću. Nismo imali optimalnu pripremu za tu utakmicu, ali kao što sam već nekoliko puta rekao u ovakvim prilikama kod reprezentativnih pauza, to je naša realnost i moramo se tome prilagoditi”, kazao je Dinamov trener Zoran Mamić za klupsku stranicu.

“Vjerujem da se Petar Stojanović i Lirim Kastrati vraćaju iz svojih reprezentacija bez nekih problema. Svi ostali su ovdje. Imamo određenih problema s ozljedama ili bolesti, vidjet ćemo još do subote kakvo će biti detaljno stanje. Živimo u vrijeme kad se stanje s koronom mijenja praktički iz sata u sat, ali vjerujem da smo sad ipak malo primirili situaciju i da će biti sve bolje”, istaknuo je Mamić.

Dodao je kako su ispred njegove momčadi uvijek isti zahtjevi.

“Dinamo želi osvojiti naslov prvaka, želi pobjeđivati. I tako ćemo ući u ovaj derbi. Osijek je u naletu, u uspješnoj seriji, imaju dobru momčad i stručni stožer, pozitivu u gradu među navijačima. Međutim, Dinamo ne mijenja svoju ideju i uza sav respekt prema suparniku, želimo osvojiti tri boda, a tako ćemo i ući u ovu utakmicu”, poručio je Dinamov trener.

Komentari