MAMIĆ SE VRAĆA?! Osuđenik za višemilijunsku krađu u Dinamu opet postaje čelno ime

Youtube

Nije to šala, davno je prošlo vrijeme početka travnja. A i vidjeli smo ga na utakmici finala Kupa u Puli. Gledao ju je iz lože stadiona Aldo Drosina i Zoran Mamić. Mislili smo, OK, slobodan je, ima vremena… Došao je… Ali, iza toga se krije nešto sasvim drugo. Moramo priznati, u ovoj državi ne i neočekivano.

Kako saznaju Sportske novosti, taj osuđenik za pljačku Dinama opet bi mogao postati sportski direktor – Dinama. Zašto? Zato!

Međutim, ta je vijest odnosno konstrukcija iste tek u povojima. Jedan je izvor otkrio tu mogućnost, odnosno da se radi o šansama za povratak Zorana Mamića. Nije potvrđeno, nije sigurno i treba paziti…

Bivši Dinamov trener i sportski direktor prije mjesec dana dobio je otkaz kao trener saudijskog Al Hilala. Taj klub preuzeo je u siječnju ove godine nakon što je s Al Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata igrao finale klupskog svjetskog prvenstva u kojem je izgubio od Reala. Iako je nakon toga imao dosta ponuda, još uvijek je bez kluba, pa i to sigurno utječe na činjenicu da se priča o povratku u plavi klub intenzivira.

Zoranu Mamiću je izrečena nepravomoćna presuda, no ona mu ne priječi obavljanje poslova. Jasno, mogući angažman Mamića u Dinamu sigurno će ovisiti i o tome hoće li možda na koncu ipak prihvatiti jednu od trenerskih ponuda koje ima. Mamić je iskusan na poslovima sportskog direktora, tako da se ta opcija nikako ne smije zanemariti iako, ponavljamo, ne treba donositi nikakve zaključke.


Komentari