Mamić nezadovoljan ne može računati na igrače: ‘Ovo je glavobolja, visjeli smo kao lusteri!’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dinamo je u derbiju trećeg kola HNL-a na Maksimiru s 4:1 pobijedio Osijek.

Plavi su uvjerljivu pobjedu osigurali tek u posljednjih 20-ak minuta utakmice kada su zabili tri gola. Već u 5. minuti Ivušić je zabio autogol, da bi Grezda izjednačio za Osijek u 48. Ademi, Andrić i Tolić na kraju su golovima donijeli uvjerljivu pobjedu Dinamu.

‘Čestitke momčadi na pobjedi, sadržajna utakmica za publiku, ali za trenera – glavobolja. Kad suparnička momčad izgubi, a ima 20-ak udaraca i puno šansi i nije zaslužila poraz, onda je to za domaćeg trenera glavobolja. No, ne treba gledati pobjedi u zube, moramo izvući pouke. Nedostajalo nam je svježine, bila je dosta umora, Osijek je to iskoristio i radio nam velike probleme, visjeli smo kao lusteri 15 minuta – rekao je trener Dinama Zoran Mamić, koji u reprezentativnoj stanci ne može računati na čak 16 igrača.

Trener Osijeka Ivica Kulešević nije skrivao razočarenje načinom na koji je njegova momčad izgubila.

‘Teško je povjerovati da smo na ovakav način izgubili ovu utakmicu. Došli smo sa željom da pobijedimo ili uzmemo barem bod, ali uz ovoliko gluposti koje smo napravili večeras praktički smo Dinamo pogurali do bodova. Naglašavao sam da nam se ne smije dogoditi gol iz prekida, i mi ga baš tako dobijemo’, rekao je Kulešević pa dodao:

‘Moramo se resetirati, imamo jedan bod iz tri kola, jasno je da se moramo trgnuti već u reprezentativnoj stanci, kako bismo u sljedećoj utakmici, ne samo popravili dojam, nego konačno i pobijedili.’


Komentari