Mamić ima dvojbu Gavranović ili Petković, a evo što Zagrepčanima priprema Hari Vukas

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo je nakon tri kola na devet, Hajduk na sedam bodova. Derbi se igra od 19.05 sati na praznom Poljudu. Po kladionicama je hrvatski prvak blagi favorit. Derbi ponovno sudi Ivan Bebek

Pred praznim tribinama tako nas očekuje ‘derbi svih derbija’.

Dinamo je mogao i tražiti odgodu derbija, ali to nije htio trener.

“Znamo što nas čeka, znamo kakav je protivnik, koje su mu kvalitete, pokušavamo mu naći mane. Nadam se da ćemo dobro odigrati i doći do dobrog rezultata”, kazao je Zoran Mamić.

Ima trener Dinama i nekoliko dvojbi uoči derbija, a pitanje je i hoće li u vrhu napada biti Bruno Petković ili Mario Gavranović. Brunu možda uvede u nastavku zbog utakmice u Budimpešti. Dinamovih 11 bi moglo izgledati ovako:

Livaković, Stojanović, Theophile, Dilaver, Leovac, Ademi, Jakić, Kastrati, Ivanušec, Oršić, Gavranović. Hari Vukas s druge strane ima manje dvojbi, on bi trebao zaigrati 4-4-2 u rombu. Posavec, Todorović, Dimitrov, Vušković, Čolina, Jurić, Nejašmić, Jradi, Caktaš, Gyurcso i Diamantakos, pišu 24sata.

Dinamo je po kladionicama blagi favorit. Na pobjedu “modrih” je 2,20, na Hajduk je 3,20, a toliki je koeficijent i na remi. Zoran Mamić je Harija Vukasa dosad pobijedio dva puta, jednom 4-0, drugi put je bilo 1-0, a onda je utakmica prekinuta zbog skandiranja s tribina.


Komentari